Bog & idéSalman al-Oadah

Bøger skrevet af Salman al-Oadah

Læs mere om Salman al-Oadah
1 produkter
1 produkter
I Guds selskab
BOEGERTILSTAERKPRIS
I Guds selskabSalman al-Oadah
190,86 DKK
Hardback
(0)
I Guds selskab

Mere om Salman al-Oadah

Salman al-Oadah har kun en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen hedder "I Guds selskab". Den er udgivet af Vision Books ApS på dansk.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Salman al-Oadahs "I Guds selskab"

Hos Bog & idé er "I Guds selskab" tilgængelig som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Det er Vision Books ApS, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en fantastisk bog fra al-Oadah, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Salman al-Oadah