Bog & idéSalvador Macip

Bøger skrevet af Salvador Macip

Læs mere om Salvador Macip
3 produkter
3 produkter
Herba negra
Herba negraSalvador Macip
69,95 DKK
Lydbog
(0)
Herba negra
El joc de Déu
El joc de DéuSalvador Macip
49,95 DKK
Lydbog
(0)
El joc de Déu
Janowitz
JanowitzSalvador Macip
109,95 DKK
Lydbog
(0)
Janowitz

Mere om Salvador Macip

Du kan kun bestille en enkelt bog af Salvador Macip her hos Bog & idé. Det er "El joc de Déu". Den er publiceret af SAGA Egmont på cat.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Salvador Macips "El joc de Déu"

Det er muligt at købe Salvador Macips "El joc de Déu" som lydbog. Salvador Macips "El joc de Déu" fås desuden som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter fuldendt køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller lytte til den, mens du er på farten. Det er SAGA Egmont, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på cat.

Endnu en af Salvador Macip fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Salvador Macip