Bog & idéSalvatore Farina

Bøger skrevet af Salvatore Farina

Læs mere om Salvatore Farina
4 produkter
4 produkter
Carta bollata
Carta bollataSalvatore Farina
59,95 DKK
Lydbog
(0)
Carta bollata
Carta bollata
Carta bollataSalvatore Farina
39,95 DKK
EBOG
(0)
Carta bollata
Due amori
Due amoriSalvatore Farina
39,95 DKK
EBOG
(0)
Due amori
Amore bendato
Amore bendatoSalvatore Farina
39,95 DKK
EBOG
(0)
Amore bendato

Mere om Salvatore Farina

Salvatore Farina har en del bøger, der kan købes online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste udgivelser fra Farina.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig ita.
- "Carta bollata" i serien "World Classics" udgivet af SAGA Egmont - "Carta bollata" i serien "World Classics" udgivet af SAGA Egmont

Bøger skrevet af Salvatore Farina

Der er to tilgængelige udgivelser af Salvatore Farina hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Salvatore Farina fås i flere formater. Farinas bøger er desuden lavet i en serie, og er publiceret af følgende forlag: SAGA Egmont.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Salvatore Farinas "Carta bollata"

Hos Bog & idé er "Carta bollata" tilgængelig som ebog. Med "Carta bollata" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter gennemført køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er med i Farinas serie "World Classics". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på ita og er publiceret af SAGA Egmont.

"Carta bollata" af Salvatore Farina

"Carta bollata" er til salg som lydbog. Når du køber "Carta bollata" som lydbog her hos Bog & idé, kan du downloade den som mp3-fil, så snart købet er afsluttet. Det betyder, at du med det samme er klar til at lytte til bogen. Bogen er en del af Farinas serie "World Classics". Det er SAGA Egmont, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på ita.
Detaljer
Fulde navn:
Salvatore Farina