Bog & idéSam Hearn

Bøger skrevet af Sam Hearn

Læs mere om Sam Hearn
2 produkter
2 produkter
Sherlock Holmes og Baker Street-forbandelsen (2)
Sherlock Holmes og Baker Street-forbandelsen (2)Sam Hearn
49,95 DKK
Indbundet
(1)
Sherlock Holmes og Baker Street-forbandelsen (2)
Sherlock Holmes og den forsvundne diamant (1)
Sherlock Holmes og den forsvundne diamant (1)Sam Hearn
49,95 DKK
Indbundet
(1)
Sherlock Holmes og den forsvundne diamant (1)

Mere om Sam Hearn

Vi har hos Bog & idé en del bøger fra Sam Hearn. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Hearns seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sherlock Holmes og Baker Street-forbandelsen (2)" i serien "Baker Street Akademiet" udgivet af Forlaget Bolden - "Sherlock Holmes og den forsvundne diamant (1)" i serien "Baker Street Akademiet" udgivet af Forlaget Bolden

Mere om Sam Hearns bøger

Du kan finde to bøger af Sam Hearn her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Bøgerne fra Hearn fås kun som indbundet. Hearns bøger er desuden publiceret i en serie, og de er publiceret af Forlaget Bolden.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Sherlock Holmes og Baker Street-forbandelsen (2)" af Sam Hearn

Hos Bog & idé er "Sherlock Holmes og Baker Street-forbandelsen (2)" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har normalt et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er en del af Hearns serie "Baker Street Akademiet". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget Bolden.

"Sherlock Holmes og den forsvundne diamant (1)" af Sam Hearn

Hos Bog & idé er "Sherlock Holmes og den forsvundne diamant (1)" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Bogen er med i serien "Baker Street Akademiet". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget Bolden.
Detaljer
Fulde navn:
Sam Hearn