Bog & idéSam Taplin

Bøger skrevet af Sam Taplin

Læs mere om Sam Taplin
6 produkter
6 produkter
Sådan lyder trafik
Sådan lyder trafikSam Taplin
149,95 DKK
Papbog
(0)
Sådan lyder trafik
Sådan lyder bondegården
Sådan lyder bondegårdenSam Taplin
149,95 DKK
Papbog
(0)
Sådan lyder bondegården
Sådan lyder vilde dyr
Sådan lyder vilde dyrSam Taplin
149,95 DKK
Papbog
(0)
Sådan lyder vilde dyr
Larmende dyreprutter
Larmende dyreprutterJessica Greenwell
149,95 DKK
Papbog
(0)
Larmende dyreprutter
Kom så, brandbil! - med 5 lyde
Kom så, brandbil! - med 5 lydeSam Taplin
129,95 DKK
Papbog
(0)
Kom så, brandbil! - med 5 lyde
Kom så, traktor! - med 5 lyde
Kom så, traktor! - med 5 lydeSam Taplin
129,95 DKK
Papbog
(0)
Kom så, traktor! - med 5 lyde

Mere om Sam Taplin

På den digitale boghylde hos Bog & idé ser du et stort antal bøger skrevet af Sam Taplin. Nedenfor har vi listet de nyeste bøger fra Taplin.
Bøgerne fra Sam Taplin kan købes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Bog og 3 puslespil: Om natten" udgivet af Gads Børnebøger - "En juleoverraskelse til Mus" udgivet af Gads Børnebøger - "Bog og 3 puslespil om Junglen" udgivet af Gads Børnebøger - "Er du der, lille elefant?" i serien "Små kighulsbøger" udgivet af Flachs - "Er du der, lille kanin?" i serien "Små kighulsbøger" udgivet af Flachs - "Mumier og pyramider" i serien "Spændende viden" udgivet af Flachs - "Larmende dyreprutter" udgivet af CARLSEN - "Bondegårdshistorier Traktorlarm m/lyd" i serien "Bondegårdshistorier" udgivet af Carlsen - "Junglelyde" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Lyt og lær" udgivet af Carlsen - "Et værre spektakel på byggepladsen" udgivet af CARLSEN - "Et værre spektakel i ZOO" udgivet af Carlsen

Mere om Sam Taplins bøger

Der er 12 tilgængelige udgivelser af Sam Taplin hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede nu. Du kan bestille Sam Taplin bøger i forskellige formater. Taplin har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Bog og 3 puslespil: Om natten" af Sam Taplin

"Bog og 3 puslespil: Om natten" er tilgængelig som papbog. Glæd dig til at læse denne skønne bog fra Sam Taplin. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gads Børnebøger.

Sam Taplin "En juleoverraskelse til Mus"

"En juleoverraskelse til Mus" er til salg som papbog. Endnu en af Sam Taplin skønne bøger, som er værd at læse. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gads Børnebøger.
Detaljer
Fulde navn:
Sam Taplin