Bog & idéSamantha Sault

Bøger skrevet af Samantha Sault

Læs mere om Samantha Sault
1 produkter
1 produkter
Washington DC
Washington DCSamantha Sault
269,95 DKK
HÆFTET
(0)
Washington DC

Mere om Samantha Sault

Hos Bog & idé kan du kun bestille en enkelt bog af Samantha Sault. Bogen har titlen "Washington DC". Den er udgivet af Avalon Travel Publishing på engelsk. "Washington DC" er desuden udgivet i serien "Moon Handbooks".

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Samantha Saults "Washington DC"

Det er muligt at købe Samantha Saults "Washington DC" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af Saults serie "Moon Handbooks". Det er Avalon Travel Publishing, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på engelsk.

Dette er en også en skøn bog fra Sault, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Samantha Sault