Bog & idéSamuel Butler

Bøger skrevet af Samuel Butler

Læs mere om Samuel Butler
5 produkter
5 produkter
Erewhon Revisited Twenty Years Later
Erewhon Revisited Twenty Years LaterSamuel Butler
59,95 DKK
EBOG
(0)
Erewhon Revisited Twenty Years Later
Al kødets gang
Al kødets gangSamuel Butler
99,95 DKK
EBOG
(0)
Al kødets gang
Det land Erewhon
Det land ErewhonSamuel Butler
79,95 DKK
EBOG
(1)
Det land Erewhon
Erewhon
ErewhonSamuel Butler
79,95 DKK
EBOG
(0)
Erewhon
Canterbury Pieces
Canterbury PiecesSamuel Butler
39,95 DKK
EBOG
(0)
Canterbury Pieces

Mere om Samuel Butler

Der er mange bøger af Samuel Butler på den digitale boghylde her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Butlers nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Det land Erewhon" udgivet af Saga - "Bog om maskiner" udgivet af Forlaget Demonte - "Det land Erewhon" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Al kødets gang" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Bøger af Samuel Butler

Samuel Butler har fire bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Du kan finde Samuel Butler bøger i flere forskellige formater. Bøgerne af Butler er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Samuel Butlers "Det land Erewhon"

"Det land Erewhon" er til salg som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Saga, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Samuel Butler "Bog om maskiner"

Det er muligt at købe Samuel Butlers "Bog om maskiner" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Demonte.
Detaljer
Fulde navn:
Samuel Butler