Bog & idéSankt Annæ Pigekor

Bøger skrevet af Sankt Annæ Pigekor

Læs mere om Sankt Annæ Pigekor
1 produkter
1 produkter
ABC
STREAM
ABCKnud Romer
69,95 DKK
Lydbog
(5)
ABC

Mere om Sankt Annæ Pigekor

Sankt Annæ Pigekor har blot en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Den allersidste dans". Det er Gyldendal, der har udgivet den på dansk.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Sankt Annæ Pigekors "Den allersidste dans"

"Den allersidste dans" findes på den digitale boghylde som cd. Hvis du endnu ikke har læst denne fantastiske bog fra Pigekor, kan du godt glæde dig. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en skøn bog fra Pigekor, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Sankt Annæ Pigekor