Bog & idéSanne Nygaard Christensen

Bøger skrevet af Sanne Nygaard Christensen

Læs mere om Sanne Nygaard Christensen
1 produkter
1 produkter
Køb og salg af bolig
Køb og salg af boligSanne Nygaard Christensen
199,95 DKK
EBOG
(0)
Køb og salg af bolig

Mere om Sanne Nygaard Christensen

Der er en del bøger af Sanne Nygaard Christensen online her hos Bog & idé. På listen nedenfor har du de nyeste af Nygaard Christensens bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Køb og salg af bolig" i serien "Ret & Rimeligt" udgivet af DJØF/Nyt Juridisk Forlag - "Køb og salg af bolig" i serien "Ret & Rimeligt" udgivet af DJØF

Mere om Sanne Nygaard Christensens bøger

Sanne Nygaard Christensen har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Bøgerne fra Sanne Nygaard Christensen fås i flere forskellige formater. Nygaard Christensens bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Sanne Nygaard Christensens "Køb og salg af bolig"

Hos Bog & idé er "Køb og salg af bolig" tilgængelig som ebog. "Køb og salg af bolig" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er afsluttet, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er med i Nygaard Christensens serie "Ret & Rimeligt". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af DJØF/Nyt Juridisk Forlag.

"Køb og salg af bolig" af Sanne Nygaard Christensen

Hos Bog & idé er "Køb og salg af bolig" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af serien "Ret & Rimeligt". Det er DJØF, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Sanne Nygaard Christensen