Bog & idéSantiago Rusinol

Bøger skrevet af Santiago Rusinol

Læs mere om Santiago Rusinol
4 produkter
4 produkter
El poble gris
El poble grisSantiago Rusinol
69,95 DKK
Lydbog
(0)
El poble gris
L'auca del senyor esteve
L'auca del senyor EsteveSantiago Rusinol
59,95 DKK
EBOG
(0)
L'auca del senyor Esteve
La niña gorda
La niña gordaSantiago Rusinol
59,95 DKK
Lydbog
(0)
La niña gorda
L'auca del senyor Esteve
L'auca del senyor EsteveSantiago Rusinol
69,95 DKK
Lydbog
(0)
L'auca del senyor Esteve

Mere om Santiago Rusinol

Der er flere bøger af Santiago Rusinol til salg hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Rusinol.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig cat.
- "La niña gorda" i serien "Classic" udgivet af SAGA Egmont - "El poble gris" i serien "Classic" udgivet af SAGA Egmont

Santiago Rusinols bøger

Du kan finde to bøger af Santiago Rusinol her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Du kan kun købe bøgerne fra Rusinol som lydbog. Bøgerne af Rusinol er kun en del af enkelt serie, og er udgivet af følgende forlag: SAGA Egmont.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Santiago Rusinols "La niña gorda"

Hos Bog & idé er "La niña gorda" tilgængelig som lydbog. Du kan også altid have "La niña gorda" af Santiago Rusinol med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har gennemført købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og lytte til den på din computer, tablet eller smartphone, når du har lyst, og hvor du har lyst. Bogen er en del af serien "Classic". Det er SAGA Egmont, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på cat.

"El poble gris" af Santiago Rusinol

Hos Bog & idé er "El poble gris" tilgængelig som lydbog. Fordelen ved at have Santiago Rusinols "El poble gris" som lydbog er, at du kan høre den, uanset om du er derhjemme eller på farten. Du skal blot downlade den som mp3-fil, så snart du har gennemført dit køb. Bogen er med i serien "Classic". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på cat og er udgivet af SAGA Egmont.
Detaljer
Fulde navn:
Santiago Rusinol