Bog & idéSara Kerstine Nielsen

Bøger skrevet af Sara Kerstine Nielsen

Læs mere om Sara Kerstine Nielsen
1 produkter
1 produkter
Angst hos børn
BOEGERTILSTAERKPRIS
Angst hos børnMikael Julius Sømhovd
314,96 DKK
Hæftet
(0)
Angst hos børn

Mere om Sara Kerstine Nielsen

Der findes en del bøger af Sara Kerstine Nielsen tilgængelig hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du Nielsens seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kognitiv adfærdsterapeutisk gruppeterapi" udgivet af Gyldendal - "Angst hos børn" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag

Bøger skrevet af Sara Kerstine Nielsen

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Sara Kerstine Nielsen hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Nielsens bøger kommer i flere forskellige formater. Nielsens bøger er desuden lavet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Sara Kerstine Nielsens "Kognitiv adfærdsterapeutisk gruppeterapi"

Hos Bog & idé er "Kognitiv adfærdsterapeutisk gruppeterapi" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også typisk have smudsomslag. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Angst hos børn" af Sara Kerstine Nielsen

Hos Bog & idé er "Angst hos børn" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Dansk Psykologisk Forlag, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Sara Kerstine Nielsen