Bog & idéSarah Daniel

Bøger skrevet af Sarah Daniel

Læs mere om Sarah Daniel
2 produkter
2 produkter
Relation og fortælling
Relation og fortællingSarah Daniel
339,95 DKK
Hæftet
(0)
Relation og fortælling
Tilknytning og omsorgsarbejde
Tilknytning og omsorgsarbejdeSarah Daniel
299,95 DKK
Paperback
(0)
Tilknytning og omsorgsarbejde

Mere om Sarah Daniel

Hvis du søger en bog af Sarah Daniel, tilbyder vi et bredt sortiment tilgængelig hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du Daniels seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Tilknytning og omsorgsarbejde" udgivet af Arboreta - "Relation og fortælling" udgivet af Samfundslitteratur - "Relation og fortælling" udgivet af Samfundslitteratur

Bøger skrevet af Sarah Daniel

Du kan købe tre bøger af Sarah Daniel her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede nu. Du kan bestille Sarah Daniel bøger i et udvalg af formater. Bøgerne af Daniel er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Tilknytning og omsorgsarbejde" af Sarah Daniel

Det er muligt at købe Sarah Daniels "Tilknytning og omsorgsarbejde" som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Det er Arboreta, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Sarah Daniel "Relation og fortælling"

Hos Bog & idé er "Relation og fortælling" tilgængelig som e-bog. Med en e-bogs-udgave af "Relation og fortælling" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har fuldendt købet af bogen, kan du downloade den. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Samfundslitteratur.
Detaljer
Fulde navn:
Sarah Daniel