Bog & idéSarah Nørgaard Jensen

Bøger skrevet af Sarah Nørgaard Jensen

Læs mere om Sarah Nørgaard Jensen
1 produkter
1 produkter
Alt om Christopher
STREAM
Alt om ChristopherSarah Nørgaard Jensen
59,95 DKK
Lydbog
(1)
Alt om Christopher

Mere om Sarah Nørgaard Jensen

Hvis du leder efter en bog skrevet af Sarah Nørgaard Jensen, har du et stort udvalg på den digitale boghylde hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Jensens seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Vild med One Direction" udgivet af Turbulenz - "Alt om Christopher" i serien "Alt om-serien" udgivet af Turbulenz

Sarah Nørgaard Jensens bøger

Der er to tilgængelige bøger af Sarah Nørgaard Jensen hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Jensens bøger kommer i samtlige formater. Bøgerne af Jensen er kun en del af enkelt serie, og er publiceret af følgende forlag: Turbulenz.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Vild med One Direction" af Sarah Nørgaard Jensen

"Vild med One Direction" kan købes som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Turbulenz, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Alt om Christopher" af Sarah Nørgaard Jensen

"Alt om Christopher" findes på den digitale boghylde som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der typisk et smudsomslag. Bogen er med i serien "Alt om-serien". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Turbulenz.
Detaljer
Fulde navn:
Sarah Nørgaard Jensen