Bog & idéSaxo

Bøger skrevet af Saxo

Læs mere om Saxo
1 produkter
1 produkter
Saxo Grammaticus
BOEGERTILSTAERKPRIS
Saxo GrammaticusSaxo
663,96 DKK
Lærredsindbundet
(0)
Saxo Grammaticus

Mere om Saxo

Saxo har en del bøger, der kan købes hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste udgivelser fra -.
Bøgerne fra Saxo findes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Saxos Danmarks Krønike" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Søde piger - vilde liv" udgivet af Frydenlund - "Saxo " i serien "100 danmarkshistorier" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Saxo Publish" udgivet af Saxo Publish - "Saxos Danmarkshistorie" udgivet af Det Danske Sprog- og Litteraturselskab Gad - "Danmarkskrøniken" udgivet af Aschehoug - "Danmarkskrøniken" udgivet af Aschehoug - "Saxos Danmarks historie" udgivet af Det Danske Sprog- og Litteraturselskab¤Gad - "Danmarks Krønike" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Danmarks riges krønike" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Saxos Danmarkshistorie - bind 2" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Saxos Danmarkshistorie - bind 1" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Gesta Danorum" udgivet af Det Danske Sprog- og Litteraturselskab¤Gad - "Danmarks riges krønike" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Saxos Danmarks historie" udgivet af Det Danske Sprog- og Litteraturselskab¤Gad

Mere om Saxos bøger

Du kan bestille 15 bøger af Saxo her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede nu. -s bøger fås i udvalgte formater. - har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Saxos Danmarks Krønike" af Saxo

"Saxos Danmarks Krønike" kan købes som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Lindhardt og Ringhof.

"Søde piger - vilde liv" af Saxo

"Søde piger - vilde liv" kan købes online som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Frydenlund.
Detaljer
Fulde navn:
Saxo