Bog & idéSchack Staffeldt

Bøger skrevet af Schack Staffeldt

Læs mere om Schack Staffeldt
1 produkter
1 produkter
Digte
DigteA. W. Schack von Staffeldt
45,95 DKK
e-bog
(0)
Digte

Mere om Schack Staffeldt

Der er kun én bog af Schack Staffeldt tilgængelig hos Bog & idé. Det er "Digte". Den er udgivet af Arne Herløv Petersen på dansk. "Digte" er desuden udgivet i serien "Eventyr fortalte for børn".

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Schack Staffeldts "Digte"

"Digte" kan købes online som e-bog. Med "Digte" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter afsluttet køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er en del af Staffeldts serie "Eventyr fortalte for børn". Det er Arne Herløv Petersen, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Schack Staffeldt skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Schack Staffeldt