Bog & idéSebastian Jezewski Sommer

Bøger skrevet af Sebastian Jezewski Sommer

Læs mere om Sebastian Jezewski Sommer
2 produkter
2 produkter
Svalkatekster
BOEGERTILSTAERKPRIS
SvalkateksterMie Læssøe
124,46 DKK
Hæftet
(2)
Svalkatekster
Forfatterskolens Afgangsantologi 2019
BOEGERTILSTAERKPRIS
Forfatterskolens Afgangsantologi 2019Anna Rieder
124,46 DKK
Hæftet
(2)
Forfatterskolens Afgangsantologi 2019

Mere om Sebastian Jezewski Sommer

Du kan kun bestille en enkelt bog af Sebastian Jezewski Sommer her hos Bog & idé. Det er "Forfatterskolens Afgangsantologi 2019". Det er Forlaget Basilisk, der har publiceret den på dansk. "Forfatterskolens Afgangsantologi 2019" er desuden udgivet i serien "Forfatterskolens Afgangsantologi".

Når du har fundet de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Forfatterskolens Afgangsantologi 2019" af Sebastian Jezewski Sommer

Det er muligt at købe Sebastian Jezewski Sommers "Forfatterskolens Afgangsantologi 2019" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i Sommers serie "Forfatterskolens Afgangsantologi". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Basilisk.

Endnu en af Sebastian Jezewski Sommer fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Sebastian Jezewski Sommer