Bog & idéSebastian Richelsen

Bøger skrevet af Sebastian Richelsen

Læs mere om Sebastian Richelsen
3 produkter
3 produkter
Amagermanden
BOEGERTILSTAERKPRIS
AmagermandenSebastian Richelsen
207,46 DKK
Hæftet
(5)
Amagermanden
Amagermanden
AmagermandenSebastian Richelsen
249,95 DKK
Indbundet
(4)
Amagermanden
Den danske seriemorder
Den danske seriemorderSebastian Richelsen
139,95 DKK
EBOG
(4)
Den danske seriemorder

Mere om Sebastian Richelsen

Hvis du mangler en bog fra Sebastian Richelsen, tilbyder vi et bredt udvalg på den digitale boghylde her hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du de nyeste af Richelsens bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Amagermanden" udgivet af People'sPress - "Den danske seriemorder" udgivet af People's - "Amagermanden" udgivet af People'sPress

Bøger skrevet af Sebastian Richelsen

Du kan købe tre bøger af Sebastian Richelsen her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Bøgerne fra Sebastian Richelsen fås i udvalgte formater. Bøgerne af Richelsen er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Amagermanden" af Sebastian Richelsen

Hos Bog & idé er "Amagermanden" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af People'sPress.

"Den danske seriemorder" af Sebastian Richelsen

Det er muligt at købe Sebastian Richelsens "Den danske seriemorder" som ebog. Med en e-bogs-udgave af "Den danske seriemorder" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har afsluttet købet af bogen, kan du downloade den. Det er People's, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Sebastian Richelsen