Bog & idéSerena Potter

Bøger skrevet af Serena Potter

Læs mere om Serena Potter
1 produkter
1 produkter
Inklusion, leg og empati
BOEGERTILSTAERKPRIS
Inklusion, leg og empatiSusan Hart
305,96 DKK
Hæftet
(0)
Inklusion, leg og empati

Mere om Serena Potter

Vi har hos Bog & idé flere bøger fra Serena Potter. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Potters bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Inklusion, leg og empati" udgivet af HansReitzels - "Inklusion, leg og empati" udgivet af Gyldendal

Bøger af Serena Potter

Du kan købe to bøger af Serena Potter her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Du kan kun bestille Potters bøger som hæftet. Potters bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Serena Potters "Inklusion, leg og empati"

"Inklusion, leg og empati" er til salg som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af HansReitzels.

Serena Potter "Inklusion, leg og empati"

"Inklusion, leg og empati" kan købes som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Serena Potter