Bog & idéShannon Hale

Bøger skrevet af Shannon Hale

Læs mere om Shannon Hale
2 produkter
2 produkter
Spirit Animals 4: Ild og is
Spirit Animals 4: Ild og isShannon Hale
169,95 DKK
Indbundet
(1)
Spirit Animals 4: Ild og is
Spirit Animals 4: Ild og is
STREAM
Spirit Animals 4: Ild og isShannon Hale
89,95 DKK
Lydbog
(1)
Spirit Animals 4: Ild og is

Mere om Shannon Hale

Der er mange bøger skrevet af Shannon Hale tilgængelig hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Hale.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Spirit Animals 4: Ild og is" i serien "Spirit Animals - Totemdyrenes saga" udgivet af Forlaget Alvilda - "Spirit animals - ild og is" i serien "Spirit Animals - Totemdyrenes saga" udgivet af Alvilda - "Spirit animals - ild og is " i serien "Spirit Animals - Totemdyrenes saga" udgivet af Alvilda - "Spirit animals - ild og is" i serien "Spirit Animals - Totemdyrenes saga" udgivet af Alvilda

Bøger skrevet af Shannon Hale

Der er fire tilgængelige bøger af Shannon Hale hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Bøgerne fra Shannon Hale fås i flere formater. Hales bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Spirit Animals 4: Ild og is" af Shannon Hale

Det er muligt at købe Shannon Hales "Spirit Animals 4: Ild og is" som lydbog. Du kan derudover altid have "Spirit Animals 4: Ild og is" af Shannon Hale med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har gennemført købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og lytte til den på din smartphone, tablet eller computer, når du har lyst, og hvor du har lyst. Bogen er med i serien "Spirit Animals - Totemdyrenes saga". Det er Forlaget Alvilda, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Spirit animals - ild og is" af Shannon Hale

Hos Bog & idé er "Spirit animals - ild og is" tilgængelig som e-bog. Hvis du køber "Spirit animals - ild og is" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har fuldendt dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen er med i serien "Spirit Animals - Totemdyrenes saga". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Alvilda.
Detaljer
Fulde navn:
Shannon Hale