Bog & idéShobna Nihalani

Bøger skrevet af Shobna Nihalani

Læs mere om Shobna Nihalani
1 produkter
1 produkter
Kærlighedens blå safir
STREAM
Kærlighedens blå safirShobna Nihalani
119,95 DKK
Lydbog
(0)
Kærlighedens blå safir

Mere om Shobna Nihalani

Du kan kun købe en enkelt bog af Shobna Nihalani her hos Bog & idé. Bogen hedder "Kærlighedens blå safir". Det er Audioteket, der har publiceret den på dansk.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Shobna Nihalanis "Kærlighedens blå safir"

Hos Bog & idé er "Kærlighedens blå safir" tilgængelig som lydbog. Med Shobna Nihalanis "Kærlighedens blå safir" som lydbog kan du høre bogen, når du er ude af huset eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din telefon som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Det er Audioteket, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en skøn bog fra Nihalani, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Shobna Nihalani