Bog & idéSibylle von Olfers

Bøger skrevet af Sibylle von Olfers

Læs mere om Sibylle von Olfers
3 produkter
3 produkter
Jordens Børn
BOEGERTILSTAERKPRIS
Jordens BørnSibylle von Olfers
165,96 DKK
Hardback
(0)
Jordens Børn
Historien om røddernes børn
Historien om røddernes børnSibylle von Olfers
199,95 DKK
Hardback
(0)
Historien om røddernes børn
Historien om sommerfuglebørnene
Historien om sommerfuglebørneneSibylle von Olfers
199,95 DKK
Hardback
(0)
Historien om sommerfuglebørnene

Mere om Sibylle von Olfers

Sibylle von Olfers har kun en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Det er "Jordens Børn". Det er Forlaget Room for Reflection, der har publiceret den på dansk.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Sibylle von Olfers' "Jordens Børn"

"Jordens Børn" findes på den digitale boghylde som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Det er Forlaget Room for Reflection, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en skøn bog fra Olfers, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Sibylle von Olfers