Bog & idéSidse Marie Hemmingsen Arnfred

Bøger skrevet af Sidse Marie Hemmingsen Arnfred

3 produkter
3 produkter
Grundbog i psykiatri
Grundbog i psykiatriKim Juul Larsen
669,95 DKK
Indbundet
(0)
Grundbog i psykiatri
Psykiatrisk og psykosocial rehabilitering
Psykiatrisk og psykosocial rehabiliteringKim Jensen
263,96 DKK
Hæftet
(0)
Psykiatrisk og psykosocial rehabilitering
Kognitiv adfærdsterapi på tværs
Kognitiv adfærdsterapi på tværsNeelaverny Maria Srisgandarajah
549,95 DKK
Indbundet
(0)
Kognitiv adfærdsterapi på tværs

Mere om Sidse Marie Hemmingsen Arnfred

Sidse Marie Hemmingsen Arnfred har flere forskellige bøger, der er til salg hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du de nyeste af Arnfreds bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kognitiv adfærdsterapi på tværs" udgivet af Gyldendal - "Grundbog i psykiatri" udgivet af Gyldendal - "Psykiatrisk og psykosocial rehabilitering" udgivet af Gyldendal

Mere om Sidse Marie Hemmingsen Arnfreds bøger

Du kan finde tre bøger af Sidse Marie Hemmingsen Arnfred her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Sidse Marie Hemmingsen Arnfred kommer i udvalgte formater. Bøgerne af Arnfred er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne publiceret af Gyldendal.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Kognitiv adfærdsterapi på tværs" af Sidse Marie Hemmingsen Arnfred

Hos Bog & idé er "Kognitiv adfærdsterapi på tværs" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Grundbog i psykiatri" af Sidse Marie Hemmingsen Arnfred

Hos Bog & idé er "Grundbog i psykiatri" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover ofte have smudsomslag. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Sidse Marie Hemmingsen Arnfred