Bog & idéSigne Ravn

Bøger skrevet af Signe Ravn

Læs mere om Signe Ravn
4 produkter
4 produkter
Ny Håndbog i Ølbrygning
Ny Håndbog i ØlbrygningSimon Wrisberg
249,95 DKK
Hardback
(0)
Ny Håndbog i Ølbrygning
Friluftsliv
FriluftslivMikkel Jungersen
249,95 DKK
Hardback
(2)
Friluftsliv
Kvalitativ analyse
Kvalitativ analyseKaspar Villadsen
449,95 DKK
Hæftet
(0)
Kvalitativ analyse
Tidslinjer som metodisk greb i studiet af vendepunkter i unges livsforløb
Tidslinjer som metodisk greb i studiet af vendepunkter i unges livsforløbRannvá Thomsen
27,95 DKK
e-bog
(0)
Tidslinjer som metodisk greb i studiet af vendepunkter i unges livsforløb

Mere om Signe Ravn

Der er flere bøger fra Signe Ravn på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Ravn.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kvalitativ analyse" udgivet af Gyldendal - "Bacheloropgaven - en guide til lærerstuderende" i serien "Seminarieserien" udgivet af Gyldendal

Signe Ravns bøger

Du kan finde to bøger af Signe Ravn her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Ravn kommer blot som hæftet. Ravns bøger er desuden publiceret i en serie, og er publiceret af følgende forlag: Gyldendal.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Kvalitativ analyse" af Signe Ravn

Det er muligt at købe Signe Ravns "Kvalitativ analyse" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

"Bacheloropgaven - en guide til lærerstuderende" af Signe Ravn

"Bacheloropgaven - en guide til lærerstuderende" er tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i Ravns serie "Seminarieserien". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Signe Ravn