Bog & idéSigne Toksvig

Bøger skrevet af Signe Toksvig

Læs mere om Signe Toksvig
1 produkter
1 produkter
Emanuel Swedenborg - videnskabsmand og mystiker
BOEGERTILSTAERKPRIS
Emanuel Swedenborg - videnskabsmand og mystikerSigne Toksvig
165,96 DKK
Hæftet
(0)
Emanuel Swedenborg - videnskabsmand og mystiker

Mere om Signe Toksvig

Du kan kun finde en enkelt bog af Signe Toksvig her hos Bog & idé. Bogen hedder "Emanuel Swedenborg - videnskabsmand og mystiker". Det er Sankt Ansgar, der har publiceret den på dansk. "Emanuel Swedenborg - videnskabsmand og mystiker" er desuden en del af serien "Visdomsbøgerne".

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Emanuel Swedenborg - videnskabsmand og mystiker" af Signe Toksvig

"Emanuel Swedenborg - videnskabsmand og mystiker" er til salg som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i serien "Visdomsbøgerne". Det er Sankt Ansgar, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en fantastisk bog fra Toksvig, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Signe Toksvig