Bog & idéSigne Vikkelsø

Bøger skrevet af Signe Vikkelsø

Læs mere om Signe Vikkelsø
2 produkter
2 produkter
Klassisk og moderne organisationsteori
BOEGERTILSTAERKPRIS
Klassisk og moderne organisationsteoriAnnemette Kjærgaard
521,96 DKK
Bog
(0)
Klassisk og moderne organisationsteori
Sundhedssociologi
BOEGERTILSTAERKPRIS
SundhedssociologiSigne Vikkelsø
359,96 DKK
Hæftet
(0)
Sundhedssociologi

Mere om Signe Vikkelsø

Der er mange bøger af Signe Vikkelsø tilgængelig online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Vikkelsø.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Ledelsesdilemmaer" udgivet af Djøf Forlag - "Sundhedssociologi" udgivet af Gyldendal - "Klassisk og moderne organisationsteori" udgivet af Gyldendal - "Sundhedssociologi" udgivet af HansReitzels

Signe Vikkelsøs bøger

Signe Vikkelsø har fire bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Du kan finde Signe Vikkelsø bøger i samtlige formater. Vikkelsøs bøger er desuden udgivet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Signe Vikkelsøs "Ledelsesdilemmaer"

Det er muligt at købe Signe Vikkelsøs "Ledelsesdilemmaer" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Djøf Forlag.

"Sundhedssociologi" af Signe Vikkelsø

Det er muligt at købe Signe Vikkelsøs "Sundhedssociologi" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Signe Vikkelsø