Bog & idéSigrid Floor Toft

Bøger skrevet af Sigrid Floor Toft

Læs mere om Sigrid Floor Toft
1 produkter
1 produkter
Lov om tjenesteydelser i det indre marked
Lov om tjenesteydelser i det indre markedKatrine Mulvad Thomsen
539,95 DKK
EBOG
(0)
Lov om tjenesteydelser i det indre marked

Mere om Sigrid Floor Toft

Du kan kun finde en enkelt bog af Sigrid Floor Toft her hos Bog & idé. Det er "Lov om tjenesteydelser i det indre marked". Det er Jurist- og Økonomforbundet, der har udgivet den på dansk.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Sigrid Floor Tofts "Lov om tjenesteydelser i det indre marked"

Hos Bog & idé er "Lov om tjenesteydelser i det indre marked" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Jurist- og Økonomforbundet.

Dette er en også en fantastisk bog fra Toft, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Sigrid Floor Toft