Bog & idéSimon Ulrik Kragh

Bøger skrevet af Simon Ulrik Kragh

Læs mere om Simon Ulrik Kragh
1 produkter
1 produkter
Kommunikationsteori
BOEGERTILSTAERKPRIS
KommunikationsteoriAnders Ohlsson
503,96 DKK
Hæftet
(0)
Kommunikationsteori

Mere om Simon Ulrik Kragh

Der er forskellige bøger fra Simon Ulrik Kragh online her hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du de seneste af Kraghs udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kommunikationsteori" udgivet af HansReitzels - "Kommunikationsteori" udgivet af Gyldendal

Mere om Simon Ulrik Kraghs bøger

Simon Ulrik Kragh har to bøger online her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Kraghs bøger fås i flere forskellige formater. Kraghs bøger er desuden lavet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Kommunikationsteori" af Simon Ulrik Kragh

"Kommunikationsteori" er tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af HansReitzels.

"Kommunikationsteori" af Simon Ulrik Kragh

"Kommunikationsteori" er tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Simon Ulrik Kragh