Bog & idéSine Penthin Grumløse

Bøger skrevet af Sine Penthin Grumløse

6 produkter
6 produkter
Tæt på pædagogik i dagtilbud
Tæt på pædagogik i dagtilbudChristian Aabro
399,95 DKK
Hæftet
(0)
Tæt på pædagogik i dagtilbud
Undersøgelser med børn
Undersøgelser med børnAnja Marschall
229,95 DKK
Hæftet
(0)
Undersøgelser med børn
Familie i medgang og modgang
Familie i medgang og modgangSine Penthin Grumløse
159,96 DKK
Hæftet
(0)
Familie i medgang og modgang
Tæt på pædagogik
Tæt på pædagogikChristina Haandbæk Schmidt
399,95 DKK
Hæftet
(0)
Tæt på pædagogik
Den gode barndom
Den gode barndomSine Penthin Grumløse
159,96 DKK
Hæftet
(0)
Den gode barndom
Lærerfaglighed, inklusion og differentiering
Lærerfaglighed, inklusion og differentieringSine Penthin Grumløse
239,95 DKK
Paperback
(1)
Lærerfaglighed, inklusion og differentiering

Mere om Sine Penthin Grumløse

Vi har hos Bog & idé en del bøger skrevet af Sine Penthin Grumløse. Nedenfor har vi listet de seneste bøger fra Grumløse.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Jeg må være den dummeste i klassen" udgivet af Samfundslitteratur - "Familie i medgang og modgang" udgivet af Gyldendal - "Tæt på pædagogik" udgivet af Gyldendal - "Den gode barndom" i serien "Afhandlinger fra Ph.d.-programmet i Hverdagslivets Socialpsykologi" udgivet af Ph.d.-programmet Hverdagslivets Socialpsykologi - "Den gode barndom" udgivet af Gyldendal - "Lærerfaglighed, inklusion og differentiering" udgivet af Samfundslitteratur¤i samarbejde med Professionshøjskolen UCC

Bøger skrevet af Sine Penthin Grumløse

Du kan bestille seks bøger af Sine Penthin Grumløse her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede nu. Bøgerne fra Sine Penthin Grumløse kan købes i samtlige formater. Grumløse har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Sine Penthin Grumløses "Jeg må være den dummeste i klassen"

"Jeg må være den dummeste i klassen" er tilgængelig online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Samfundslitteratur.

"Familie i medgang og modgang" af Sine Penthin Grumløse

"Familie i medgang og modgang" er tilgængelig online som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Sine Penthin Grumløse