Bog & idéS.L. Grey

Bøger skrevet af S.L. Grey

Læs mere om S.L. Grey
1 produkter
1 produkter
Lejligheden
STREAM
LejlighedenS.L. Grey
179,95 DKK
Lydbog
(11)
Lejligheden

Mere om S.L. Grey

Hvis du er på jagt efter en bog af S.L. Grey, tilbyder vi et bredt sortiment på den digitale boghylde her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste udgivelser fra Grey.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Lejligheden" udgivet af Gads Forlag - "Lejligheden" udgivet af Gads Forlag

S.L. Greys bøger

S.L. Grey har to bøger online her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Du kan bestille S.L. Grey bøger i samtlige formater. Greys bøger er desuden skrevet i en serie, og er udgivet af følgende forlag: Gads Forlag.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

S.L. Greys "Lejligheden"

Hos Bog & idé er "Lejligheden" tilgængelig som lydbog. Du kan også altid have "Lejligheden" af S.L. Grey med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har afsluttet købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og lytte til den på din smartphone, computer eller tablet, når du har lyst, og hvor du har lyst. Det er Gads Forlag, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Lejligheden" af S.L. Grey

Det er muligt at købe S.L. Greys "Lejligheden" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gads Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
S.L. Grey