Bog & idéSniff Andersen Nexø

Bøger skrevet af Sniff Andersen Nexø

Læs mere om Sniff Andersen Nexø
3 produkter
3 produkter
Forskningsmetoder i folkesundhedsvidenskab
Forskningsmetoder i folkesundhedsvidenskabMette Kirstine Tørslev
399,95 DKK
Hæftet
(0)
Forskningsmetoder i folkesundhedsvidenskab
Folkesundhed
FolkesundhedRasmus Bysted Møller
349,95 DKK
Hæftet
(0)
Folkesundhed
Research methods in public health
Research methods in public healthHanne Fredslund
299,95 DKK
Hæftet
(0)
Research methods in public health

Mere om Sniff Andersen Nexø

Hvis du søger en bog fra Sniff Andersen Nexø, kan du købe et stort udbud til salg her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Nexø.
Bøgerne fra Sniff Andersen Nexø findes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Forskningsmetoder i folkesundhedsvidenskab" udgivet af Gyldendal - "Forskningsmetoder i folkesundhedsvidenskab" udgivet af Gyldendal - "Forskningsmetoder i folkesundhedsvidenskab" udgivet af Munksgaard - "Forskningsmetoder i folkesundhedsvidenskab" udgivet af Gyldendal Akademisk - "Forskningsmetoder i folkesundhedsvidenskab" udgivet af Munksgaard - "Folkesundhed" udgivet af Gyldendal - "Research methods in public health" udgivet af Gyldendal

Bøger af Sniff Andersen Nexø

Der er syv tilgængelige bøger af Sniff Andersen Nexø hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Nexøs bøger kommer i flere forskellige formater. Bøgerne af Nexø er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Sniff Andersen Nexøs "Forskningsmetoder i folkesundhedsvidenskab"

Det er muligt at købe Sniff Andersen Nexøs "Forskningsmetoder i folkesundhedsvidenskab" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Sniff Andersen Nexø "Forskningsmetoder i folkesundhedsvidenskab"

"Forskningsmetoder i folkesundhedsvidenskab" kan købes online som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Sniff Andersen Nexø