Bog & idéSølvi Domsten

Bøger skrevet af Sølvi Domsten

Læs mere om Sølvi Domsten
1 produkter
1 produkter
100 ideer til dansk i børnehaveklassen
100 ideer til dansk i børnehaveklassenSølvi Domsten
1039,95 DKK
Bog
(0)
100 ideer til dansk i børnehaveklassen

Mere om Sølvi Domsten

Der er blot én bog af Sølvi Domsten tilgængelig hos Bog & idé. Det er "100 ideer til dansk i børnehaveklassen". Det er Gyldendal, der har udgivet den på dansk. "100 ideer til dansk i børnehaveklassen" er desuden udgivet i serien "100 ideer".

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"100 ideer til dansk i børnehaveklassen" af Sølvi Domsten

Hos Bog & idé er "100 ideer til dansk i børnehaveklassen" tilgængelig som bog. Hvis du endnu ikke har læst denne skønne bog fra Domsten, kan du godt glæde dig. Bogen er med i Domstens serie "100 ideer". Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en skøn bog fra Domsten, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Sølvi Domsten