Bog & idéSøren Bitsch Christensen

Bøger skrevet af Søren Bitsch Christensen

7 produkter
7 produkter
Torvehuse
TorvehuseKenn Tarbensen og Nicolai Falberg Jensen
249,95 DKK
Hardback
(0)
Torvehuse
Mal Aarhus
Mal AarhusKristian Buhl Thomsen
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Mal Aarhus
Aarhus i årtier - 1970'erne
Aarhus i årtier - 1970'erneSøren Bitsch Christensen m.fl.
349,95 DKK
Hardback
(0)
Aarhus i årtier - 1970'erne
Øgadekvarteret
ØgadekvarteretJørgen Borg
199,95 DKK
Hardback
(0)
Øgadekvarteret
Søstrenes Hospital
Søstrenes HospitalClaus P. Navntoft & Viggo Johansen
199,95 DKK
Hardback
(0)
Søstrenes Hospital
Købstadens metamorfose
Købstadens metamorfoseJens Toftgaard Jensen
139,95 DKK
EBOG
(0)
Købstadens metamorfose
Industriminder i det gamle Århus
Industriminder i det gamle ÅrhusKristian Buhl Thomsen
339,95 DKK
Hardback
(0)
Industriminder i det gamle Århus

Mere om Søren Bitsch Christensen

Her hos Bog & idé kan du vælge i mellem et bredt sortiment af bøger af Søren Bitsch Christensen. På listen nedenfor finder du Christensens seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Torvehuse" udgivet af Turbine - "Aarhus i årtier – 1980'erne" udgivet af Turbine - "Aarhus i årtier - 1970'erne" udgivet af Turbine - "Aarhus i årtier - 60'erne" udgivet af Turbine - "Mal Aarhus" i serien "Malebøger og aktivitetsbøger" udgivet af detegn - "Aarhus i årtier - 50'erne" udgivet af Turbine - "Renæssancens befæstede byer" udgivet af Aarhus Universitetsforlag

Bøger skrevet af Søren Bitsch Christensen

Søren Bitsch Christensen har syv bøger online her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede i dag. Du kan bestille Søren Bitsch Christensen bøger i forskellige formater. Derudover er bøgerne fra Christensen skrevet i serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Torvehuse" af Søren Bitsch Christensen

"Torvehuse" er tilgængelig online som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, for eksempel ud og rejse. Det er Turbine, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Aarhus i årtier – 1980'erne" af Søren Bitsch Christensen

Hos Bog & idé er "Aarhus i årtier – 1980'erne" tilgængelig som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, eksempelvis ud og rejse. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Turbine.
Detaljer
Fulde navn:
Søren Bitsch Christensen