Bog & idéSøren Bøjgaard

Bøger skrevet af Søren Bøjgaard

3 produkter
3 produkter
Relationsskabelse
RelationsskabelseAnette Bøjgård Schleicher
199,96 DKK
Bog
(0)
Relationsskabelse
Skriftligt arbejde
Skriftligt arbejdeAnette Schleicher
29,95 DKK
EBOG
(0)
Skriftligt arbejde
At studere
At studereAnette Schleicher
29,95 DKK
EBOG
(0)
At studere

Mere om Søren Bøjgaard

Vi har hos Bog & idé mange bøger skrevet af Søren Bøjgaard. På listen nedenfor har du Bøjgaards nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Knæk kridtet" i serien "Debat" udgivet af Information - "Relationsskabelse" udgivet af Gyldendal

Bøger af Søren Bøjgaard

Der er to tilgængelige udgivelser af Søren Bøjgaard hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Du kan købe Søren Bøjgaard bøger i flere forskellige formater. Bøgerne af Bøjgaard er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Knæk kridtet" af Søren Bøjgaard

"Knæk kridtet" er tilgængelig online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er en del af Bøjgaards serie "Debat". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Information.

"Relationsskabelse" af Søren Bøjgaard

"Relationsskabelse" kan købes som bog. Endnu en af Søren Bøjgaard fantastiske bøger, som er værd at læse. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Søren Bøjgaard