Bog & idéSøren Boesgaard

Bøger skrevet af Søren Boesgaard

Læs mere om Søren Boesgaard
1 produkter
1 produkter
Medicinsk Kompendium 19. udgave
BOEGERTILSTAERKPRIS
Medicinsk Kompendium 19. udgaveKarin Armbruster
2429,96 DKK
Indbundet
(0)
Medicinsk Kompendium 19. udgave

Mere om Søren Boesgaard

Her hos Bog & idé ser du et bredt udvalg af bøger fra Søren Boesgaard. På listen nedenfor har du Boesgaards nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Medicinsk Kompendium 19. udgave" udgivet af Gyldendal - "Hjertesvigt i klinisk praksis" udgivet af Munksgaard

Mere om Søren Boesgaards bøger

Søren Boesgaard har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede i dag. Boesgaards bøger fås i samtlige formater. Boesgaards bøger er desuden udgivet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Søren Boesgaards "Medicinsk Kompendium 19. udgave"

"Medicinsk Kompendium 19. udgave" er tilgængelig online som indbundet. En indbundet bog har typisk et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

Søren Boesgaard "Hjertesvigt i klinisk praksis"

Hos Bog & idé er "Hjertesvigt i klinisk praksis" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Munksgaard, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Søren Boesgaard