Bog & idéSøren Boy Skjold og Claus Leick

Bøger skrevet af Søren Boy Skjold og Claus Leick

Læs mere om Søren Boy Skjold og Claus Leick
2 produkter
2 produkter
Skriv klart!
BOEGERTILSTAERKPRIS
Skriv klart!Søren Boy Skjold og Claus Leick
144,46 DKK
Hæftet
(0)
Skriv klart!
Bliv hørt!
BOEGERTILSTAERKPRIS
Bliv hørt!Søren Boy Skjold og Claus Leick
144,46 DKK
Hæftet
(0)
Bliv hørt!

Mere om Søren Boy Skjold og Claus Leick

Søren Boy Skjold og Claus Leick har flere bøger, der kan købes online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Leick.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Skriv klart!" i serien "De små grå" udgivet af Ajour - "Bliv hørt!" i serien "De små grå" udgivet af Ajour - "Skriv klart! " i serien "De små grå" udgivet af Ajour

Mere om Søren Boy Skjold og Claus Leicks bøger

Du kan finde tre bøger af Søren Boy Skjold og Claus Leick her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Du kan kun finde Leicks bøger som hæftet. Bøgerne af Leick er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne udgivet af Ajour.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Søren Boy Skjold og Claus Leicks "Skriv klart!"

Det er muligt at købe Søren Boy Skjold og Claus Leicks "Skriv klart!" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er en del af serien "De små grå". Det er Ajour, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Bliv hørt!" af Søren Boy Skjold og Claus Leick

Det er muligt at købe Søren Boy Skjold og Claus Leicks "Bliv hørt!" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af Leicks serie "De små grå". Det er Ajour, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Søren Boy Skjold og Claus Leick