Bog & idéSøren Brahe

Bøger skrevet af Søren Brahe

Læs mere om Søren Brahe
2 produkter
2 produkter
Adventure race. Ét skridt længere
Adventure race. Ét skridt længereSøren Brahe
79,95 DKK
EBOG
(0)
Adventure race. Ét skridt længere
Adventure race. Ét skridt længere
STREAM
Adventure race. Ét skridt længereSøren Brahe
99,95 DKK
Lydbog
(2)
Adventure race. Ét skridt længere

Mere om Søren Brahe

Der findes mange bøger fra Søren Brahe på den digitale boghylde hos Bog & idé. På listen nedenfor har du de nyeste af Brahes udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Adventure race. Ét skridt længere" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Adventure race. Ét skridt længere" udgivet af SAGA Egmont

Mere om Søren Brahes bøger

Du kan købe to bøger af Søren Brahe her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Brahes bøger fås i flere formater. Brahes bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Adventure race. Ét skridt længere" af Søren Brahe

Det er muligt at købe Søren Brahes "Adventure race. Ét skridt længere" som lydbog. Søren Brahes "Adventure race. Ét skridt længere" fås derudover som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter fuldendt køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller lytte til den, mens du er på farten. Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Søren Brahe "Adventure race. Ét skridt længere"

"Adventure race. Ét skridt længere" kan købes online som ebog. Med en e-bogs-udgave af "Adventure race. Ét skridt længere" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har færdiggjort købet af bogen, kan du downloade den. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af SAGA Egmont.
Detaljer
Fulde navn:
Søren Brahe