Bog & idéSøren Dosenrode

Bøger skrevet af Søren Dosenrode

Læs mere om Søren Dosenrode
2 produkter
2 produkter
Kaj Munk og teologien
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kaj Munk og teologienSøren Dosenrode
207,46 DKK
Hæftet
(0)
Kaj Munk og teologien
Kaj Munk
Kaj MunkSøren Dosenrode
299,95 DKK
Hæftet
(3)
Kaj Munk

Mere om Søren Dosenrode

Der findes forskellige bøger af Søren Dosenrode til salg hos Bog & idé. På listen nedenfor har du de nyeste af Dosenrodes udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Gud og Europa" udgivet af Aalborg Universitetsforlag - "Kaj Munk" udgivet af Gyldendal - "Kaj Munk og teologien" udgivet af Gyldendal

Mere om Søren Dosenrodes bøger

Søren Dosenrode har tre bøger online her hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede i dag. Bøgerne fra Søren Dosenrode kommer i forskellige formater. Dosenrodes bøger er desuden skrevet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Gud og Europa" af Søren Dosenrode

Hos Bog & idé er "Gud og Europa" tilgængelig som pdf. Hvis du endnu ikke har læst denne skønne bog fra Dosenrode, kan du godt glæde dig. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Aalborg Universitetsforlag.

"Kaj Munk" af Søren Dosenrode

Hos Bog & idé er "Kaj Munk" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Søren Dosenrode