Bog & idéSøren Dupont

Bøger skrevet af Søren Dupont

1 produkter
1 produkter
50 Samfundstænkere
50 SamfundstænkereSøren Flinch Midtgaard
929,95 DKK
Indbundet
(0)
50 Samfundstænkere

Mere om Søren Dupont

På den digitale boghylde hos Bog & idé har du et stort antal bøger fra Søren Dupont. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Dupont.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Forvandling, fortælling og handling med mening" i serien "Kognition & Pædagogik" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "Pædagogik og fænomenologi mellem demokrati og dannelse" udgivet af Roskilde Universitetsforlag - "50 Samfundstænkere" udgivet af Gyldendal

Bøger af Søren Dupont

Søren Dupont har tre bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede nu. Duponts bøger kommer i flere formater. Bøgerne af Dupont er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Forvandling, fortælling og handling med mening" af Søren Dupont

Hos Bog & idé er "Forvandling, fortælling og handling med mening" tilgængelig som ebog. Med "Forvandling, fortælling og handling med mening" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter afsluttet køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er en del af Duponts serie "Kognition & Pædagogik". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Dansk Psykologisk Forlag A/S.

Søren Dupont "Pædagogik og fænomenologi mellem demokrati og dannelse"

Hos Bog & idé er "Pædagogik og fænomenologi mellem demokrati og dannelse" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Roskilde Universitetsforlag.
Detaljer
Fulde navn:
Søren Dupont