Bog & idéSøren Engelsen

Bøger skrevet af Søren Engelsen

Læs mere om Søren Engelsen
2 produkter
2 produkter
Etiske færdigheder i pædagogisk praksis
BOEGERTILSTAERKPRIS
Etiske færdigheder i pædagogisk praksisSøren Engelsen
395,96 DKK
Paperback
(0)
Etiske færdigheder i pædagogisk praksis
Etiske færdigheder i pædagogisk praksis
Etiske færdigheder i pædagogisk praksis Søren Engelsen
319,95 DKK
EBOG
(0)
Etiske færdigheder i pædagogisk praksis

Mere om Søren Engelsen

Her hos Bog & idé har du et bredt udvalg af bøger skrevet af Søren Engelsen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Engelsens nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Etiske færdigheder i pædagogisk praksis " udgivet af Dafolo A/S - "Etiske færdigheder i pædagogisk praksis" i serien "Den professionelle pædagog" udgivet af Dafolo Forlag

Bøger skrevet af Søren Engelsen

Der er to tilgængelige udgivelser af Søren Engelsen hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Engelsens bøger kommer i udvalgte formater. Engelsens bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Søren Engelsens "Etiske færdigheder i pædagogisk praksis "

"Etiske færdigheder i pædagogisk praksis " er tilgængelig online som ebog. Det betyder, at du kan læse "Etiske færdigheder i pædagogisk praksis " fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har gennemført købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Dafolo A/S.

Søren Engelsen "Etiske færdigheder i pædagogisk praksis"

Hos Bog & idé er "Etiske færdigheder i pædagogisk praksis" tilgængelig som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen er med i serien "Den professionelle pædagog". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Dafolo Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Søren Engelsen