Bog & idéSøren Gudmann

Bøger skrevet af Søren Gudmann

Læs mere om Søren Gudmann
2 produkter
2 produkter
Topfeber
TopfeberSøren Gudmann
99,95 DKK
e-bog
(0)
Topfeber
Topfeber - De syv tinder på rekordtid
STREAM
Topfeber - De syv tinder på rekordtidSøren Gudmann
99,95 DKK
Lydbog
(1)
Topfeber - De syv tinder på rekordtid

Mere om Søren Gudmann

Der er mange bøger skrevet af Søren Gudmann til salg hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste udgivelser fra Gudmann.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Topfeber" udgivet af Aschehoug - "Topfeber - De syv tinder på rekordtid" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Topfeber" udgivet af Aschehoug

Søren Gudmanns bøger

Der er tre tilgængelige bøger af Søren Gudmann hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede i dag. Gudmanns bøger fås i forskellige formater. Gudmanns bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Søren Gudmanns "Topfeber"

"Topfeber" er til salg som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Aschehoug, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Søren Gudmann "Topfeber - De syv tinder på rekordtid"

Det er muligt at købe Søren Gudmanns "Topfeber - De syv tinder på rekordtid" som lydbog. Fordelen ved at have Søren Gudmanns "Topfeber - De syv tinder på rekordtid" som lydbog er, at du kan lytte til den, uanset om du er derhjemme eller på farten. Du skal blot downlade den som mp3-fil, så snart du har gennemført dit køb. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Lindhardt og Ringhof.
Detaljer
Fulde navn:
Søren Gudmann