Bog & idéSøren Holst m.fl.

Bøger skrevet af Søren Holst m.fl.

Læs mere om Søren Holst m.fl.
1 produkter
1 produkter
Livskraft
TILBUD
LivskraftSøren Holst m.fl.
119,96 DKK149,95 DKK
EBOG
(0)
Livskraft

Mere om Søren Holst m.fl.

Søren Holst m.fl. har kun en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen hedder "Livskraft". Den er udgivet af Forlaget Anis på dansk. "Livskraft" er desuden en del af serien "En e-bog fra Anis".

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Søren Holst m.fl.s "Livskraft"

"Livskraft" kan købes som ebog. Med "Livskraft" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter afsluttet køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er en del af Holst m.fl.s serie "En e-bog fra Anis". Det er Forlaget Anis, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Søren Holst m.fl. skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Søren Holst m.fl.