Bog & idéSøren Jacobsen

Bøger skrevet af Søren Jacobsen

Læs mere om Søren Jacobsen
1 produkter
1 produkter
Klinisk reumatologi
BOEGERTILSTAERKPRIS
Klinisk reumatologiMette Hedeboe
611,96 DKK
Indbundet
(0)
Klinisk reumatologi

Mere om Søren Jacobsen

Hvis du er på jagt efter en bog fra Søren Jacobsen, finder du et stort sortiment på den digitale boghylde her hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du Jacobsens nyeste udgivelser.
Leder du efter en bog på et bestemt sprog? Søren Jacobsens bøger kan købes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Klinisk reumatologi" udgivet af Gyldendal - "Basisbog i medicin og kirurgi" udgivet af - - "Klinisk reumatologi for ergoterapeuter og fysioterapeuter" udgivet af Gyldendal - "Reumatologi" udgivet af FADL - "Kompendium i Formueret IV" udgivet af Kompendieforlaget - "Ekstremt vejr og vejrfænomener i Danmark" udgivet af DR - "Klinisk reumatologi" i serien "Ergo/fys Munksgaard Danmark" udgivet af Gyldendal

Mere om Søren Jacobsens bøger

Søren Jacobsen har syv bøger online her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Du kan finde Søren Jacobsen bøger i samtlige formater. Jacobsen har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Søren Jacobsens "Klinisk reumatologi"

Det er muligt at købe Søren Jacobsens "Klinisk reumatologi" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har typisk et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

Søren Jacobsen "Basisbog i medicin og kirurgi"

Hos Bog & idé er "Basisbog i medicin og kirurgi" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden ofte have smudsomslag. Det er -, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Søren Jacobsen