Bog & idéSøren Jermiin Olesen

Bøger skrevet af Søren Jermiin Olesen

1 produkter
1 produkter
Kommunaløkonomi
KommunaløkonomiAnne Heeager
319,95 DKK
Hæftet
(0)
Kommunaløkonomi

Mere om Søren Jermiin Olesen

På den digitale boghylde hos Bog & idé tilbyder vi et stort antal bøger skrevet af Søren Jermiin Olesen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Olesen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kommunaløkonomi" i serien "Statskundskab" udgivet af Gyldendal - "Kommunaløkonomi" i serien "Statskundskab" udgivet af Gyldendal

Søren Jermiin Olesens bøger

Der er to tilgængelige bøger af Søren Jermiin Olesen hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Du kan kun bestille bøgerne fra Olesen som hæftet. Bøgerne af Olesen er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne udgivet af Gyldendal.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Søren Jermiin Olesens "Kommunaløkonomi"

"Kommunaløkonomi" kan købes online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er en del af serien "Statskundskab". Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Søren Jermiin Olesen "Kommunaløkonomi"

Hos Bog & idé er "Kommunaløkonomi" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er en del af Olesens serie "Statskundskab". Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Søren Jermiin Olesen