Bog & idéSøren Jessen-Petersen

Bøger skrevet af Søren Jessen-Petersen

Læs mere om Søren Jessen-Petersen
1 produkter
1 produkter
Flugt og frihed
Flugt og frihedSøren Jessen-Petersen
49,95 DKK
e-bog
(0)
Flugt og frihed

Mere om Søren Jessen-Petersen

Der er mange bøger skrevet af Søren Jessen-Petersen på den digitale boghylde hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du de nyeste af Jessen-Petersens bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Flugt og frihed" udgivet af Gyldendal - "Flugt og frihed" i serien "Gyldendal paperback" udgivet af Gyldendal

Søren Jessen-Petersens bøger

Søren Jessen-Petersen har to bøger online her hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede nu. Du kan købe Søren Jessen-Petersen bøger i forskellige formater. Bøgerne af Jessen-Petersen er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne udgivet af Gyldendal.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Søren Jessen-Petersens "Flugt og frihed"

Hos Bog & idé er "Flugt og frihed" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Flugt og frihed" af Søren Jessen-Petersen

Det er muligt at købe Søren Jessen-Petersens "Flugt og frihed" som e-bog. Så snart du har afsluttet købet, kan du altså downloade "Flugt og frihed" på din enhed og begynde at læse. Bogen er en del af serien "Gyldendal paperback". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Søren Jessen-Petersen