Bog & idéSøren Kolstrup

Bøger skrevet af Søren Kolstrup

5 produkter
5 produkter
Arbejdernes historie i Danmark 1800-2000
Arbejdernes historie i Danmark 1800-2000Lars K. Christensen
249,95 DKK
Indbundet
(0)
Arbejdernes historie i Danmark 1800-2000
Polske stemmer
Polske stemmerSøren Kolstrup
379,95 DKK
Hæftet
(0)
Polske stemmer
Forandringens årti
Forandringens årtiSøren Kolstrup
449,95 DKK
Hæftet
(0)
Forandringens årti
Den danske velfærdsmodel 1891-2011
Den danske velfærdsmodel 1891-2011Søren Kolstrup
169,95 DKK
EBOG
(1)
Den danske velfærdsmodel 1891-2011
Forandringens årti
Forandringens årtiSøren Kolstrup
349,95 DKK
EBOG
(0)
Forandringens årti

Mere om Søren Kolstrup

På den digitale boghylde hos Bog & idé ser du et stort antal bøger skrevet af Søren Kolstrup. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Kolstrups seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Fra en farlig til en samfundsnyttig finanssektor" udgivet af Solidaritet - "Produktion og fordeling i velfærdsstaten" udgivet af Columbus - "Arbejdernes historie i Danmark 1800-2000" udgivet af Saga - "Velfærdsstatens rødder " i serien "SFAH skriftserie" udgivet af Selskabet til Forskning i Arbejderbevægelsens Historie - "De røde flertal" i serien "Skriftserie" udgivet af Selskabet for Arbejderhistorie, SFAH - "Den danske velfærdsmodel 1891-2011" udgivet af Frydenlund - "Mogens Lykketoft" i serien "Socialdemokratiske tænkere" udgivet af Information - "Den danske velfærdsmodel 1891-2011" udgivet af Frydenlund - "Medie- og kommunikationsleksikon" udgivet af Samfundslitteratur - "Polske stemmer" udgivet af Frydenlund - "Arbejdernes historie i Danmark 1800-2000" i serien "SFAHs skriftserie." udgivet af Selskabet til Forskning i Arbejderbevægelsens Historie - "Polen i 1000 år" udgivet af Skovlænge

Bøger af Søren Kolstrup

Du kan købe 12 bøger af Søren Kolstrup her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Du kan bestille Søren Kolstrup bøger i forskellige formater. Derudover er bøgerne fra Kolstrup udgivet i serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Fra en farlig til en samfundsnyttig finanssektor" af Søren Kolstrup

Hos Bog & idé er "Fra en farlig til en samfundsnyttig finanssektor" tilgængelig som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Det er Solidaritet, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Søren Kolstrup "Produktion og fordeling i velfærdsstaten"

Hos Bog & idé er "Produktion og fordeling i velfærdsstaten" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Columbus.
Detaljer
Fulde navn:
Søren Kolstrup