Bog & idéSøren Lampe

Bøger skrevet af Søren Lampe

Læs mere om Søren Lampe
2 produkter
2 produkter
Comeback
STREAM
ComebackSøren Lampe
49,95 DKK
Lydbog
(0)
Comeback
Arkitekten
STREAM
ArkitektenSøren Lampe
49,95 DKK
Lydbog
(0)
Arkitekten

Mere om Søren Lampe

Der findes flere forskellige bøger skrevet af Søren Lampe tilgængelig online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Lampe.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Comeback" udgivet af Gyldendal Lyd - "Arkitekten" udgivet af Gyldendal Lyd

Mere om Søren Lampes bøger

Du kan købe to bøger af Søren Lampe her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Bøgerne fra Lampe fås blot som lydbog. Bøgerne af Lampe er kun en del af enkelt serie, og er publiceret af følgende forlag: Gyldendal Lyd.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Comeback" af Søren Lampe

"Comeback" er tilgængelig som lydbog. Du kan derudover altid have "Comeback" af Søren Lampe med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har færdiggjort købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og lytte til den på din smartphone, computer eller tablet, når du har lyst, og hvor du har lyst. Det er Gyldendal Lyd, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Søren Lampe "Arkitekten"

Hos Bog & idé er "Arkitekten" tilgængelig som lydbog. Når du køber "Arkitekten" som lydbog her hos Bog & idé, kan du downloade den som mp3-fil, så snart købet er gennemført. Det betyder, at du med det samme er klar til at lytte til bogen. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal Lyd.
Detaljer
Fulde navn:
Søren Lampe