Bog & idéSøren Lassen

Bøger skrevet af Søren Lassen

Læs mere om Søren Lassen
4 produkter
4 produkter
Den blå græshoppe
STREAM
Den blå græshoppeSøren Lassen
129,95 DKK
Lydbog
(5)
Den blå græshoppe
En anden tid
BOEGERTILSTAERKPRIS
En anden tidSøren Lassen
42,46 DKK
PAPERBACK
(0)
En anden tid
Den blå græshoppe
Den blå græshoppeSøren Lassen
139,95 DKK
EBOG
(5)
Den blå græshoppe
En anden tid
En anden tidSøren Lassen
49,95 DKK
EBOG
(0)
En anden tid

Mere om Søren Lassen

Her hos Bog & idé har du et stort sortiment af bøger af Søren Lassen. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Lassen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Den blå græshoppe" udgivet af People's - "En anden tid" i serien "Cicero pocket" udgivet af Cicero - "En anden tid" udgivet af People'sPress - "Den blå græshoppe" udgivet af People'sPress - "Den blå græshoppe" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Den blå græshoppe" udgivet af People'sPress - "En anden tid" udgivet af People’sPress

Bøger skrevet af Søren Lassen

Søren Lassen har syv bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Du kan købe Søren Lassen bøger i forskellige formater. Lassens bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Den blå græshoppe" af Søren Lassen

Hos Bog & idé er "Den blå græshoppe" tilgængelig som lydbog. Med Søren Lassens "Den blå græshoppe" som lydbog kan du lytte til bogen, når du er ude af huset eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din telefon som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af People's.

Søren Lassen "En anden tid"

Det er muligt at købe Søren Lassens "En anden tid" som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den mest prisvenlige udgave af de trykte bøger. Bogen er en del af Lassens serie "Cicero pocket". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Cicero.
Detaljer
Fulde navn:
Søren Lassen