Bog & idéSøren Lauridsen

Bøger skrevet af Søren Lauridsen

Læs mere om Søren Lauridsen
2 produkter
2 produkter
Fanø
BOEGERTILSTAERKPRIS
Fanø mosaikSøren Lauridsen & Kaj Halberg
199,16 DKK
Indbundet
(0)
Fanø mosaik
Turen går til Nepal
Turen går til NepalSøren Lauridsen
219,95 DKK
Hæftet
(0)
Turen går til Nepal

Mere om Søren Lauridsen

Der er en del bøger fra Søren Lauridsen på den digitale boghylde hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Lauridsens seneste bøger.
Leder du efter en bog på et bestemt sprog? Søren Lauridsens bøger tilbydes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Fanø Mosaik" udgivet af Mathilde/Coffeetablebooks - "Fanø Tysk udg." udgivet af Mathilde/Coffetablebooks - "Fanø mosaik" udgivet af Mathilde/Coffeetablebooks - "Fanø mosaik" udgivet af Mathilde/Coffeetablebooks - "Turen går til Nepal" i serien "Politikens rejsebøger - Turen går til" udgivet af Politikens Forlag

Mere om Søren Lauridsens bøger

Du kan finde fem bøger af Søren Lauridsen her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Du kan købe Søren Lauridsen bøger i et udvalg af formater. Lauridsen har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Søren Lauridsens "Fanø Mosaik"

Det er muligt at købe Søren Lauridsens "Fanø Mosaik" som indbundet. En indbundet bog har tit et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Mathilde/Coffeetablebooks, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på tysk.

Søren Lauridsen "Fanø Tysk udg."

Hos Bog & idé er "Fanø Tysk udg." tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover tit have smudsomslag. Det er Mathilde/Coffetablebooks, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Søren Lauridsen