Bog & idéSøren Lindahl

Bøger skrevet af Søren Lindahl

Læs mere om Søren Lindahl
1 produkter
1 produkter
Andelsbolig
AndelsboligSøren Lindahl
199,95 DKK
EBOG
(0)
Andelsbolig

Mere om Søren Lindahl

Der findes flere forskellige bøger skrevet af Søren Lindahl tilgængelig hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Lindahls nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Andelsbolig" i serien "Ret & Rimeligt" udgivet af DJØF/Nyt Juridisk Forlag - "Superheltenes forbund" udgivet af Turbine - "Andelsbolig " i serien "Ret & Rimeligt" udgivet af Nyt Juridisk Forlag

Søren Lindahls bøger

Du kan finde tre bøger af Søren Lindahl her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Lindahls bøger kommer i et udvalg af formater. Bøgerne af Lindahl er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Søren Lindahls "Andelsbolig"

"Andelsbolig" kan købes online som ebog. Med "Andelsbolig" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter færdiggjort køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er med i Lindahls serie "Ret & Rimeligt". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af DJØF/Nyt Juridisk Forlag.

Søren Lindahl "Superheltenes forbund"

"Superheltenes forbund" kan købes online som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Det er Turbine, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Søren Lindahl