Bog & idéSøren Meinertsen

Bøger skrevet af Søren Meinertsen

Læs mere om Søren Meinertsen
2 produkter
2 produkter
Golfspillerens farfar og andre golfhistorier
Golfspillerens farfar og andre golfhistorierSøren Meinertsen
109,95 DKK
e-bog
(0)
Golfspillerens farfar og andre golfhistorier
Børnenes ven
Børnenes venSøren Meinertsen
119,95 DKK
e-bog
(0)
Børnenes ven

Mere om Søren Meinertsen

Hvis du søger en bog skrevet af Søren Meinertsen, har du et stort sortiment på den digitale boghylde her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Meinertsens bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Børnenes ven" udgivet af Medusa - "Bad standing" udgivet af Medusa - "Børnenes ven" udgivet af mellemgaard - "Golfspillerens farfar og andre golfhistorier" udgivet af mellemgaard - "Golfspillerens farfar" udgivet af mellemgaard

Søren Meinertsens bøger

Søren Meinertsen har fem bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Du kan finde Søren Meinertsen bøger i forskellige formater. Bøgerne af Meinertsen er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Børnenes ven" af Søren Meinertsen

Det er muligt at købe Søren Meinertsens "Børnenes ven" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Medusa, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Søren Meinertsen "Bad standing"

Det er muligt at købe Søren Meinertsens "Bad standing" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Medusa.
Detaljer
Fulde navn:
Søren Meinertsen